FURUVIKSBARNENS VETERANFÖRENING

Hej på er alla och glad sommar!

 

Börjar det dra i ”Furuvikstarmen” ? Det är som vanligt underbart i vårt Furuvik, vackra blommor i rabatterna och söta ungar i djurhagarna. Litet varmare skulle det ju kunna vara, men det kommer väl.

 

För att vi skall få tillfällen att ses i sommar, när nu Furuviksbarnen inte har någon föreställning, så kommer vi att, varje lördag kl 12-15 fr.o.m. midsommardagen den 26/6 och fram t.o.m. den 31/7, ha öppet i Minnenas Loge vid gamla Barnteatern. Då kommer även någon/några från styrelsen att finnas där. Vi bjuder på kaffe och så har vi möjlighet att prata gamla minnen. Där finns ju också en del av vårt arkiv som det finns möjlighet att titta i.

 

Vi hälsar även välkommen till en Veteranträff söndagen den 11 juli, då vi träffas ute på Lilla Furuskär för den traditionsenliga minnesstunden kl. 15.00 för att sedan fortsätta vid grillplatsen där björngrottan fanns. Var och en tar med det ni vill äta och dricka. Kanske vi också kan börja fundera över om föreningen nästa sommar skall fira att det då är 75 år sedan Furuviksbarnen startade.

 

Alltså, vi ses i Furuvik i sommar!

 

Styrelsen/ Jill

 

Ps.  I samband med detta utskick via e-post skickar vi ut meddelandet i vanligt brev till de som inte uppgivit e-postadress.

Dessutom skickar vi ut kort till Furuviksparken till de som har betalat för det via plusgiro eller kontant. ”Lillan” kassör.