Free Counter
Free Web Counter Furuviksveteranernas årsmöte 28/3 2009.

Furuviksveteranernas årsmöte 28 mars 2009.

Denna härliga styrelse vill ha fler medlemmar. Det är jättekul att vara med - inte kan du väl motstå?

-------------

Klicka på  länken  och bilderna .... och på Pilen        Bakåt i Explorers övre vänstra hörn om du vill återgå och klicka på nästa bild.

Gissa om vi blev glada när ett välbekant ansikte äntligen dök upp! En gång Furuviksbarn - ALLTID Furuviksbarn. Vi menar förstås Birgitta (Öhman) Bergström! Minns ni tjejen som lyckades med det omöjliga. Enligt "tidningarna" - var hon ett tag Paul Ankas flickvän! Har ni glömt vem HAN var, sätt på högtalarna och klicka på denna länk!!! Birgitta har lovat att leta i sina gömmor så nog skall vi fylla på med mycket information om henne framöver i Arkivet.

Glada skratt och full aktivitet!    Vi var 15 närvarande men det lät som "många, många fler"! På bilderna ser ni bl.a. Elizabeth (Lillan) Hägglund, Gun-Britt Hedblom, Ingegerd (Fatima) Nyberg,  Kerstin (Fahlstedt) Wiberg, Birgit Löfstedt, Britt-Marie Axensköld och Sigge Nyberg.

  Ralph Sahlström och Owe Jäder i glatt samspråk. Ralph är nu en av våra nya styrelsemedlemmar! HURRA, HURRA!! (Har av en tittare fått höra att Owe var underman bland akrobaterna). Han ser fortfarande stark ut! Vi är väldigt glada när ni hör av er och rättar till ev. tokigheter som vi skriver... Stort tack för det. Vi behöver all hjälp vi kan få.

Tommy Andersson skall vara med att organisera festkommittén inför 25 juli. Tommy är vår ordförande Jill Lindströms bror så det är tryggt att ha dem båda i täten.  Vi är några som verkligen skall hjälpa till även om vi skall göra det enkelt för oss i år. Det viktiga är att vi träffas, skrattar och blir påminda om vår lyckliga tid. Låt denna webb hjälpa oss att gripa tag i den gamla lyckokänslan när du betraktar bilderna!

Snälla, vill du vara med oss med idéer, hör av dig till Lillan, vi har så KUL när vi träffas....

  Vi blev naturligtvis extra glada när våra stiliga killar Yngve Eriksson och Torsten Larsson dyker upp.

Ärligt talat - blir du inte inspirerad att haka på?  Vi tar emot dig med ÖPPNA FAMNEN...

----------------------------

Webbmaster: Lotta tummenopp lisse-lotte@danielson.be 

Gå till Veteranföreningens  Startsida

Senast uppdaterad:  2009-04-01

Fotat och sammanställt av Lisse-Lotte Danielson .

Tillbaka